Onze producten

Wij gebruiken producten van topkwaliteit

Goldwell

goldwellVoor onze demi-permanente haarkleuring hebben wij de Goldwell Colorance-lijn in huis gehaald. De Colorance van Goldwell is de eerste demi-permanente haarkleuring met intralipid pH-balanced technology die niet alleen het haar beschermt, maar die zelfs de haarstructuur repareert. Het kleurresultaat is nog frisser, nog levendiger, nog intensiever! Dit is dan ook de reden dat wij deze lijn in huis hebben gehaald.

Kerastase

kerastase-logoDe producten van Kerastase bieden de ultieme verzorging voor je haar. Heb je hoofdhuid- en/of haarproblemen? Wij hebben er een oplossing voor!

Kerastase heeft verschillende lijnen en voor ieder een passende aanpak. Een toonaangevend merk in de kapperswereld dat staat voor luxe en perfectie.

Keune

keune2Keune Haircosmetics is de grootste Nederlandse producent van haarproducten voor de kappersbranche. Dit familiebedrijf bestaat al meer dan 90 jaar en levert wereldwijd.

De uitblinker van hun assortiment is de haarstylingslijn voor heren. Dit is dan ook de lijn waar wij mee werken in onze salon.